Informatii despre livrare

Livrarea se face prin FAN COURIER, iar produsele se expediaza in 24-48 de ore din momentul cand a fost plasata comanda ,pentru produsele aflate in stoc, iar livrarae se face in timpul  stabilitat de firma de curierat.

Livrarea produselor de la sediul societatii se face dupa achitarea produselor prin virament bancar in contul pus la dispozitie in baza facturii proforme.

Costul de  livrare este de:

15 lei  pentru plata online

20 de lei , indiferent de greutate exceptie fac imprimantele 3D sau CNC , pentru acestea  veti fi  contactat de un operator pentru a vi se comunica costurile pentru livrare.

Toate preturile de pe acest site includ TVA, firma REPRAPMANIA  fiind platitoare de TVA.

Costurile de returnare ale produselor revin CUMPARATORULUI, pentru detalii folositi Folositi formularul de contact.[/su_note]

Exceptie fata de costurile obisnuite de livrare fac acele localitati pentru care Fan Courier percepe o taxa suplimentara de transport (mai putin de 0.2 % din localitatile din Romania). Pentru aceste localitati promotia cu transport gratuit nu este valabila. Daca te afli in aceasta situatie, colegii nostri iti vor comunica taxa suplimentare Fan Courier prin telefon, inainte de a livra comanda. Lista localitatilor pentru care Fan Courier nu percepe nicio taxa suplimentara (localitati pentru care sunt valabile tarifele de mai sus) este disponibila aici.